Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK


 

DEET

1.)   DEET er det almindelige navn for kemikaliet N, N-Diethyl-Meta-Toluamide som er et af de aktive kemikalier i mange myggebekæmpelsesmidler.

2.)   DEET blev udviklet af den amerikanske hær i 1946 til brug for insektbekæmpelse. Det blev frigivet til almindelig brug i 1957.

3.)   DEET er klassificeret af Agency of Toxic Substances & Disease Registry som ”Halogenated pesticide”. Det er ikke biologisk nedbrydeligt eller sikkert for miljøet.

4.)   Det amerikanske akademi for Pediatri anbefaler forsigtighed med brug af DEET til især børn.

 

Naturlige insektmidler

1.)   Not in my backyard er naturlig insektbekæmpelse som er plantebaseret. Det er lavet af essentielle olier baseret på Geraniol, Citronella, Pebermynte og andre naturlige olier.

2.)   Geraniol, som er et af de aktive ingredienser i Nimby, er blevet testet og fundet effektivt af forskere ved University of Florida, som har studeret insektbekæmpelsesmidlers effektivitet i 15 år. Geraniel har høj afgivelse af oliedampe og afgiver disse til den omkringliggende luft effektivt.

3.)   Eukalyptus olie er anbefaleet af Center for Disease control som lige så effektivt som DEET. 45 procent af de aktive ingredienser i Nimby er Eukalyptus olie i Nimby. Nimby består af forskellige produkter og inkl. Lanterne diffuser, silikone armbånd, klips og stofarmbånd m.m.

4.)   Forskere ved Hebrew University har tested Citronella og fundet det effektivt til at bekæmpe myg. Citronella olie virker ved at maskere de dufte der tiltrækker myg og gør det sværere for dem af finde deres ofre. Dvs. Dig og mig.

5.)   Antallet af patenter på naturlige insektbekæmpelsesmidler er steget kraftigt i de senere år.

Køb dine produkter her på shoppen